Planning 2016

Hoe hou je jezelf op de been als je geen lange tocht meer gepland hebt in de komende maanden? Juist, je maakt plannen voor het volgende jaar.

Begeleiding van tochten

Met mijn diploma van accompagnateur en montagne zo goed als op zak, kan ik nu echt voluit voor het begeleiden van tochten gaan. Dit doe ik voor Hiking Advisor vzw, die intussen is uitgegroeid tot een club van de Klim- en Bergsportfederatie.

Op de planning:

Kampeertochten met Ivo

  • Onze winterkampeertrekking in Néouveille in de Franse Pyreneeën werd geannuleerd wegens een staking bij de Franse spoorwegen. In de plaats daarvan ging het richting de Vogezen.
  • Van 10 tot 23 juli gaat het terug naar Oost-Europa, deze keer is Slovenië aan de beurt. Het worden twee tochten: een 5-daagse in de Kamnische Alpen en een 7-daagse in de Julische Alpen.
  • Van 26 september tot 1 oktober trekken we er nog een weekje op uit in het Zillertal in Oostenrijk.

Andere activiteiten

Als de lente in het land is organiseert Hiking Advisor voor het eerst een lenteontmoeting. Omdat HA ongeveer een jaar als vzw zal bestaan zullen we op 16 en 17 april een topweekend organiseren met allerhande activiteiten: hiken, packraften, workshops, … Kortom, gezellig samen ervaringen uitwisselen en de volgende avonturen plannen. Info volgt begin februari 2016 op de website van Hiking Advisor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: